Countdown .....
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Frans Joke
27 Juni 2012 | Nederland, Utrecht
We zijn heel benieuwd wat ons deze reis gaat brengen. Na een aantal maanden inlezen en lijsten van ‘things to do’ schiet het nu werkelijk op. Vanaf zaterdag a.s. nemen wij ons voor af te gaan tellen, dan nog precies 3 weken te gaan. Countdown starting! We hebben de accommodaties besproken, de autohuur geregeld en de vluchten gereserveerd. Dat geeft ons rust tussen de oren. Vliegen heen naar Calgary ten oosten van de Rocky Mountains en terug vanaf Vancouver.
Anno 2012 geven de mediatechnieken ons de mogelijkheid die ervaringen en belevenissen met jullie te delen. Schrijver hoopt dit via een dagboek bij te houden en wat voor publicatie in aanmerking komt op de weblog te zetten (verhaal en foto's). Gedurende die vele regenachtige avonden in Nederland, hebben we dat voorbereid en uitgewerkt. Er staat al veel op de harde schijf, dus dat is een kwestie van knippen en plakken. Leef en lees mee op: fransenjoke.waarbenjij.nu en vul je mailadres linksonder in bij Blijf op de hoogte > aanmelden. Dan krijg je een berichtje als we een verslag hebben gepost en kun je ook eventueel iets op het prikbord schrijven. Ik verwijder die reacties wel na afloop van de reis i.v.m. privacy op Internet of liever het gebrek daaraan.
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do".
(Mark Twain, Amerikaans schrijver)