Het absurde Vegas
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Frans Joke
13 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Las Vegas
We gaan omkleden en naar het zwembad, daar zijn we wel aan toe. Er zijn lekkere schaduwplaatsen en je krijgt van het hotel 2 badlakens en een flesje water. Het zwembad is zalig. Ook hier verbazen we ons weer over alle luxe. Er zijn nl. een soort kamers/huisjes te huur bij het zwembad, compleet ingericht met bankstel, stoelen, koelkast en flatscreen en dan kan je een bediende vragen om een wijntje, wat eten: heel bijzonder en decadent. S & S houden het na een poosje voor gezien en willen nog even naar de Fashion Mall aan de overkant en hotel The Venetian, Frans & Joke blijven nog even genieten in de tuin.
De jongelui hebben leuke restaurants gezien in The Venetian, dus daar gaan we ’s avonds heen. Het is echt heel mooi aangelegd allemaal en waar we gaan eten waan je je op een Romeins plein. Het eten is weer goed en teruglopend beseffen we dat Las Vegas en de vakantie er bijna op zitten. Morgen heel vroeg weg, dus de koffers worden voor de laatste maal gepakt en we spreken 05.00 uur af in de lobby.