Op naar Moab
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Frans Joke
07 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Moab
We ontbijten weer bij JB en vergeten te melden dat we allemaal een kleine jus d’orange willen, dus krijgen een grote. En groot is groot in Amerika! We rijden via de snelweg richting Moab en kopen bij Subway een broodje c.q. pizzaatje voor Stefan en gaan dan door, waar we om 15.30 uur bij Red Cliffs aankomen. Het is nog steeds regenachtig, maar helemaal niet koud. Ook hier weer wifi, dus Joke gaat even de mail checken en internetten. We hebben vanuit onze kamers en terrassen mooi uitzicht op de rode bergen en de Colorado rivier, die vandaag ook knalrood is door de regen. We kunnen wel buiten zitten onder het afdak van het terras. De kamers zijn gezellig, boven entree, badkamer, kledingkamer, slaapkamer (kingsize) met bureau en beneden een eethoek met 4 stoelen in de keuken en koelkast, magnetron en koffiezetapparaat, verder een bank en dus een groot terras. Eind van de middag gaan we naar Moab zelf, kijken wat rond en eten bij Zax, een hele drukke tent, we begrijpen later waarom want het is goed en niet duur. Bij de supermarkt boodschappen gedaan voor het ontbijt en op ons complex Red Cliffs muntjes gekocht voor de wasmachine en droger. We verzamelen de was en aangezien beide apparaten slechts een half uurtje tijd kosten hebben we al snel weer schoon ondergoed, sokken etc. Prettig geregeld zo.