Valleien en kusten
Door: Frans Joke
Blijf op de hoogte en volg Frans Joke
05 December 2023 | Spanje, Playa de Santiago
Jullie fijne Sinterklaas. Wij doen het zonder de goedheiligman vanavond. In plaats daarvan eten we aan het strand van Santiago.
Vanochtend landde er zowaar een klein toestel van Binter Canarias op de luchthaven. Verder nog geen vliegtuig gezien.
We vertrokken richting zuidwest Gomera. Weer door Garajonay NP en daarna afgebogen naar de vallei van de koningen. De vallei is voorzien van heel veel terrassen en muurtjes. Palmbomen volop, trossen bananen in overvloed. In Valle Gran Rey en het aangrenzende Playa de la Galera een smal zwart lavastrand en zicht op het eiland La Palma. Wel aardige badplaatsen en de zon is iets gunstiger hier, maar ook wel ietwat een uithoek.
Terug in onze accommodatie begin van de middag. De zon schijnt aangenaam.
Zo hebben we denk ik een goede indruk gekregen van La Gomera. Beslist de moeite waard.
Morgen terug naar Tenerife met de ferry en jullie zien het verschijnen als er wat te melden is. Zo niet, geen bericht is goed bericht.
Hasta luego.