Home is where the heart is ..
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Frans Joke
22 Augustus 2014 | Nederland, Utrecht
Ja, we zijn behouden thuisgekomen! De vlucht vertrok 5 minuten te vroeg maar was erg turbulent qua weer, we vlogen net om IJsland heen maar we landden toch een half uur voor schematijd op Schiphol. Helaas op de Polderbaan, dus het voordeel was direct verdwenen. Daarbij kwam dat de gate nog bezet was door een KLM toestel dat naar Los Angeles moest vertrekken. Dus hadden wij rond 10.45 de koffers en daar stonden Stefan en Giulia ons op te wachten. Gezellig in de auto richting IJsselstein en de lunch gebruikt. 's Middags ons huisdier Robin opgehaald bij Willem, waar ze weer uitstekend verzorgd is! De wasmachine draait, de dufheid slaat enigszins toe. Maar alles komt goed. Met hoosbuien en onweer in IJsselstein en een temperatuur van 14 graden, beseffen we weer eens dat we het enorm hebben getroffen met het weer. Snel aan het fotoboek beginnen voor een tastbare herinnering aan deze fijne reis. Groeten allemaal, Frans en Joke