Boekenwurmen
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Frans Joke
23 Mei 2014 | Nederland, IJsselstein
Tijdens de winter 2013/2014 passeerden een aantal vakantiebestemmingen de revue. Ons wensenlijstje bevat nog steeds rondreizen door Noorwegen, een Giro d' Italia en een aantal verre (= dure) reizen. Maar toch ... ons beider hart ging eigenlijk uit naar nog een keer Canada en/of USA. De knoop werd eind januari doorgehakt, vluchten in optie gezet en nu hebben we inmiddels de route ook rond: na aankomst direct naar Vancouver Island verblijf daar in o.a. Tofino aan de westkust en Victoria in het zonniger zuiden. Dan steken we per veerboot over naar het vasteland van de USA en gaan we op weg naar de regio ten noordoosten van Seattle met het North Cascades National Park, Methow Valley en Lake Chelan. Op weg terug naar Vancouver doen we dan nog Bellingham aan en dan zit de ruim 2,5 week vakantie er weer op. Voldoende tijd om te genieten van al het moois aan natuur, wat niet te grote plaatsen en al het andere dat een vakantie tot vakantie maakt. Leuke bezigheden om te regelen, accommodaties, huurauto, hoe gaan we de tijd goed benutten aan activiteiten en bezienswaardigheden. Het is nog een poosje wachten, maar al lezend komt het 'geestelijk' steeds dichterbij ..... en in onze vrije tijd: boekenwurmen dus!