Interview ANWB Reizen magazine
Door: Joke
Blijf op de hoogte en volg Frans Joke
12 Juli 2011 | Nederland, Utrecht
Vanmiddag werden we gebeld door Matthijs de Winter van de ANWB. Hij houdt een interview omdat we mee gaan werken aan de rubriek Vertrek/Thuiskomst in het blad Reizen magazine, publicatie ergens in het najaar/winter 2011/2012. Na afloop van de reis komt er dan een íemand langs om wat foto's te nemen van ons en wij leveren zelf ook foto's aan voor het artikel. En achteraf ook nog een interview hoe het was en of de verwachtingen zijn uitgekomen. Daarnaast aspecten als budget, voorbereiding, meevaller en tegenvaller etc. Voor wie de rubriek kent bekende termen. Nu vroeg hij ons met name naar de verwachtingen van de komende reis. We denken dat de natuur toch het meest zal bijdragen aan het slagen van deze reis. Zoals eerder gezegd: regenwoud, bergen, vulkanen, meren, kust, wijngaarden. En wat dieren spotten. Steden kunnen interessant zijn, en ook daarvan hopen we dat ze boeiend zijn (Seattle, kort Portland en doorreis San Francisco). Het hele te bereizen gebied is niet supertoeristisch, dat lijkt ons erg prettig. Niet die platgetreden paden. Voor Joke is de Boeing fabriek een verwachte topper, kijken of dat niet tegenvalt ..
Kortom: het voelt als weer een stapje dichterbij vertrek. We zijn inmiddels aan een "jetlag-preventie-dieet" begonnen (niet lachen) dat zou de jetlag positief moeten beïnvloeden. Zoals 's ochtends geen cafeïne meer, 's middags wel. Veel koolhydraten of juist een lichte maaltijd etc. Van de heenreis hebben wij meestal niet zo'n last, maar terug in Nederland valt altijd zwaar(der) en dan hebben we weer een ander eetpatroon te volgen.
We gaan het ervaren!